Massage

Inschrijfformulier

Via het formulier op deze pagina kunt u zich geheel online inschrijven voor alle examens van de Examen Stichting Perimedische Opleidingen.

Theorie-examens

Alle theorie-examens worden i.s.m. Eureka Examens gedecentraliseerd afgenomen op verschillende locaties in Nederland. U kiest hiervoor zelf een locatie, datum en tijdstip.

Praktijkexamens

Alle praktijkexamens worden gecentraliseerd afgenomen in Sliedrecht. Waar toepasselijk kan pas aan een praktijkexamen worden deelgenomen nadat alle theoretische examenonderdelen met succes zijn afgerond.

Examenpaketten en vakkencombinaties

Bij een aantal diploma's bestaat er de mogelijkheid om in te schrijven voor een examenpakket of vakkencombinatie; tegen een gereduceerd tarief. Hierop zijn een aantal restricties/voorwaarden van toepassing:

  • Bij een examenpakket is de keuze van het toetsingmoment voor theorie-examens gelimiteerd tot een datum in maart, april of mei.
  • Bij een examenpakket of vakkencombinatie kan slechts één toetsingmoment worden gekozen, voor alle gerelateerde theorie-examens.
  • Een examenpakket is - waar dit van toepassing is - inclusief het praktijkexamen.

Meer informatie over de toetsingslocaties van Eureka Examens vindt u hier.

Annuleringsverzekering

Het wijzigen van een theorie examenmoment naar een andere datum, tijdstip of Test Center is gratis mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van het gekozen examenmoment. Wijzigingen kunnen worden doorgevoerd in het persoonlijke account van de boekingsmodule.

Bij het niet deelnemen aan een examen(onderdeel) zal er geen restitutie van gelden plaatsvinden. Ook is het niet mogelijk om, zonder extra kosten, een gemist examen(onderdeel) op een later tijdstip in te halen. Hiervoor dient u een annuleringsverzekering af te sluiten tegen 3,5 % van de boekingskosten.

Deze annuleringsverzekering houdt in dat het aangemelde examen (na de gratis omboekperiode) in de periode van 14 dagen tot aan het examenmoment éénmalig kan worden doorgeschoven, uitgesteld of in zijn geheel worden geannuleerd. Dit echter uitsluitend bij aantoonbare overmachtsituaties, ter beoordeling aan de ESPO. Hieronder vallen bij voorbaat niet: vakantie, werkverplichting, jubileum, huwelijk, verjaardag, slechte examenvoorbereiding, etc.

 

Startpagina

Beeldmerk

Contactformulier

Documenten

Dyslexie

Formulieren

Missie en Visie

Partners

Privacyverklaring

Reanimatie/AED

Examens

Lymfetherapie

Massage

Massagetherapie

Sportmassage

Sporttherapie

Stoelmassage

Vitaliteitscoach

Wellnessmassage

Inschrijfformulier

Winkel

Winkelmandje

Examentraining

Inloggen

Registreren