Reanimatie/AED

Om een ESPO-diploma te kunnen ontvangen dient een kandidaat in het bezit te zijn van een geldig certificaat/diploma m.b.t. reanimatie/AED (inclusief levensreddende handelingen). De kandidaat dient het betreffende certificaat/diploma bij voorkeur voorafgaand aan het praktijkexamen, maar uiterlijk vóór de uitreiking van het diploma te kunnen overleggen.

Oranje Kruis, Nederlandse Hartstichting, NRR

Reanimatie/AED kan een onderdeel zijn van een eerder gevolgde cursus/opleiding. Geaccepteerd worden o.a. een EHBO-diploma van het Oranje Kruis en een reanimatiecursus van de Nederlandse Hartstichting. Een diploma, certificaat of verklaring van een erkende NRR-instructuur is ook acceptabel indien de bewoordingen 'reanimatie' en 'AED', evenals het NRR-nummer van de instructeur hierop vermeld worden.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Vanuit het bedrijfsleven voldoen het BHV-deelcertificaat spoedeisende eerste hulp, het BHV-certificaat eerste hulp (spoedeisend en niet-spoedeisend) of het BHV-diploma eerste hulp, brand en ontruiming. Op andere BHV-bewijzen dienen de bewoordingen 'reanimatie' en 'AED' vermeld te worden.

 

Startpagina

Beeldmerk

Contactformulier

Documenten

Dyslexie

Formulieren

Missie en Visie

Partners

Reanimatie/AED

Examens

Lymfetherapie

Massage

Massagetherapie

Sportmassage

Sporttherapie

Stoelmassage

Wellnessmassage

Inschrijfformulier

Winkel

Winkelmandje

Examentraining

Inloggen

Registreren